Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kıraç Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 02128869375
Belgegeçer : 02128869376
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kiraceml.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. 2234. SK. İMKB BLOK NO 9 ESENYURT / İSTANBUL instagram kiracimkbmtal , facebook kiracimkbmtal , twitter kimkbmtal , telegram t.me/kiracimkbmtal
VİZYON : Bölgemizde mesleğinin gerektirdiği eğitimi almış ve ahlakını özümsemiş ara elemanla, sanayi kuruluşları arasında köprü oluşturan ve tercih edilen kurum olan, yüksek öğrenime daha fazla öğrenci gönderen, mesleki niteliğinin yanında sosyal ve kültürel yönden yeteneklerinin farkında olan ve kullanabilen sağlıklı ve başarılı bireylerin oluşmasına katkıda bulunan, AB standartlarına eşdeğer eğitim olanaklarına sahip, örnek bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi ve çevremizi Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, disiplinli mesleki ve ahlaki yeterliliğe sahip, kendine güvenen ve her türlü gelişmeyi dinamik ve demokratik anlayışla özümsemiş toplumun fertleri olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :94
Öğrenci :1148
Derslik :26
Atölye-İşlik :35
Konferans Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3100
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:45 - 17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : Var
Ulaşım : ES3 ESENYURT DEVLET HASTANESİ - KIRAÇ - HARAMİDERE - Otobüs hattı okulumuzun yakınından geçmektedir. (Durak ismi: 2234 SOKAK) KURUÇEŞME - AVCILAR - KÜÇÜKÇEKMECE hattında çalışan minibüsler okulumuzun yakınından geçmektedir. 429 KIRAÇ-YENİBOSNA, 418 HADIMKÖY-YENİBOSNA ve HT18 AVCILAR METROBÜS - HADIMKÖY Otobüs hatları okulumuza 8 dakika yürüme mesafesinden geçmektedir. (Durak ismi: SAN-BİR 2)
Yerleşim Yeri : ATATÜRK MAH. 2234. SK. İMKB BLOK NO 9 ESENYURT / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun İlçe Merkezine Olan Mesafesi : 5,4 Km, İl Merkezine Olan Mesafesi : 36,5 Km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :